De Voedselbank Barendrecht

“Oog voor voedsel, hart voor mensen”

Zoekt u hulp?

Voedselhulp nodig?
Check in 1 minuut met de tool op de site van de Nederlandse Voedselbanken of u in aanmerking komt voor voedselhulp. Wilt u meer informatie over de procedures en voorwaarden kijk eerst onder “aanmelden” voor meer informatie omtrend de toelatingseisen
en informatie hoe u een voedselpakket kunt aanvragen.

Aanmelden

STEUN ONS

Méér dan een miljoen mensen leven onder de armoedegrens. Help jij mee voedseloverschot-ten aan hen te geven en zo de voedselverspilling te stoppen?

Dit kan je doen door middel van een donatie, alles over donaties lees je op onze donatie pagina.

Lees meer

Wat we doen

Alles over de Voedselbank, actueel nieuws, maar ook onze missie, structuur en historie leest u op onze website. Voor de missie van de Voedselbank klikt u op de link hieronder. Onder het kopje nieuws vindt u onze laatste nieuwsberichten.

Onze missie

Welkom bij Stichting Voedselbank Barendrecht.

De Stichting Voedselbank Barendrecht zet zich in voor iedereen die tijdelijk niet in staat is om voldoende zijn/haar boodschappen te doen. Deze mensen kunnen in aanmerking komen voor een voedselpakket waarin levensmiddelen zitten die kwalitatief goed zijn, maar om de één of andere reden niet verkocht kunnen zijn.

Deze producten worden ingezameld en/of verkregen bij lokale ondernemers, kerken en particulieren en worden aangevuld met voedsel vanuit het Voedselbankdistributiecentrum in Rotterdam en door ons verdeeld.

Wilt u een voedselpakket aanvragen?

Kijk eerst onder “Aanmelden” of u in aanmerking komt.
Daar vindt u ook de informatie hoe u een voedselpakket kunt aanvragen.

Wilt u voedsel doneren?

Kijk eerst onder “Producten” voor meer informatie.
Voor meer informatie kunt u een vraag stellen via ons mailadres: voedselveiligheid@voedselbankbarendrecht.nl

Laatste Nieuws

Sponsoring pakket rondom feestdagen

Sponsoring pakket rondom feestdagen

Voor alle klanten van de Voedselbank heeft Dutch Cabin Group Holding een heerlijke Feeststol een pakje roomboter en poedersuiker geschonken. Voor veel klanten van de Voedselbank is deze gift een fijne verrassing.

Lees meer
Nieuwsbericht van de voorzitter

Nieuwsbericht van de voorzitter

Beste lezer, Fijn dat u onze site bezoekt. Als u een regelmatige bezoeker bent van onze site dan ziet u dat deze geheel is vernieuwd. De website is in een nieuw jasje gestoken en naar onze mening moderner, helderder en duidelijker. Uiteraard hopen...

Lees meer

Hoe werkt de voedselbank? Steffie legt uit.