VRIENDEN VAN DE VOEDSELBANK

  1. Home
  2. Vrienden

Ondernemer in Barendrecht lanceert
“Vrienden van Voedselbank Barendrecht”.

Armoede kan iedereen overkomen: als het even tegenzit in het leven, zoals door gedwongen verkoop van een woning waardoor er ineens een enorme restschuld is ontstaan, door ziekte of door verlies van het inkomen.

Ondernemers kunnen te maken krijgen met tegenvallende resultaten en zelfs een faillissement. Om een ieder van voldoende eten te kunnen voorzien, werkt de Voedselbank samen met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren.

Arie Hoogwerf heeft in 2017 “Vrienden van Voedselbank Barendrecht” opgericht met het doel ondernemers meer te betrekken bij de Stichting Voedselbank Barendrecht. Het doel is om structureel inkomsten te verwerven voor de Stichting Voedselbank Barendrecht.

Door vriend te worden helpt u de Stichting Voedselbank Barendrecht om deze inkomsten te verwerven.

Mocht u meer willen weten over dit mooie initiatief, dan kunt u hem altijd even contacten via: arie@hoogwerffinancieeladvies.nl

Wat krijgt u ervoor terug?

  • Logo digitaal om te gebruiken op uw website en in handtekening van uw email
  • Toestemming om op uw eigen website te vermelden dat uw bedrijf “Vriend van Voedselbank Barendrecht” is
  • Leuke en inspirerende bijeenkomsten

Vanaf slechts € 50,00 per jaar bent u al “Vriend van Voedselbank Barendrecht”. U bepaalt zelf of u meer wil doneren. Uw bijdrage komt voor 100% ten goede aan de Stichting Voedselbank Barendrecht.

Aanmelden kan door het aanmeldingsformulier te downloaden en deze in te vullen. U kunt het formulier opsturen naar de Voedselbank Barendrecht.

Postadres:
Stichting Voedselbank Barendrecht
T.a.v. Vrienden Voedselbank Barendrecht
Klarinetweg 4
2992 GG Barendrecht.

U kunt uw aanmeldingsformulier ook mailen naar penningmeester@voedselbankbarendrecht.nl

Nadat de Voedselbank uw aanmeldingsformulier heeft ontvangen, ontvangt u van de penningmeester van de Voedselbank een factuur, waarna u wordt verzocht het verschuldigde bedrag over te maken op:

IBAN-nummer: NL72 RABO 0153 5136 75 t.n.v. Stichting Voedselbank Barendrecht.